NEWKICKS presents BOTTLED IN ENGLAND (DK) + Heartfelt

onsdag, 20. mars 2013 - 21:00
Pris: 
120 Kr

NEWKICKS PRESENTS> 

21.00. 20 Ar.

BOTTLED IN ENGLAND

BOTTLED'IN'ENGLAND
Bottled'in'England'is'the'new'black.''It’s'raw'and'it’s'massive.'A'drumkit,'a'bass and'some'electronic'sounds'is all'the'two'Danish'guys'need'to'perform'
their'savage'drum’n’bass'and'dubstep'live.

www.bottledinengland.com
www.myspace.com/bottledinengland
www.soundcloud.com/bottledinengland
www.youtube.com/user/BottledinEngland
www.twitter.com/#!/BIEdnb
www.facebook.com/pages/BottledYinYEngland/135895266429301

HEARTFELT

Heartfelts debutplate er kompromissløs og ambisiøs. Den er iscenesatt i et mørkt og forlatt barokkpalass, der de storslåtte salene er fylt med synter, trommemaskiner og kammerorkester. Hver låt er et rom, og i dem blir det tradisjonelle og kjente satt opp mot det nye og uventede, men alltid trygt forankret i popmusikken.

De ti låtene på Watch Out Lover ble skrevet i New York, Los Angeles, London, Berlin og Shanghai, og musikken spenner tilsvarende bredt, i alt fra klassiske strykearrangement til mørke og støyende elektroniske beats og synter. Musikken er arrangert og produsert av Heartfelt, og mikset av Nick Terry (The Klaxons, Libertines, Primal Scream).

For å skape uttrykket på platen, har Heartfelt med seg sytten musikere, deriblant trompetisten Hayden Powell. I tillegg til gjesteopptredner fra to av Norges mest særegne vokalister, Jenny Hval og Hilde Marie Kjersem, bidrar en av våre mest spennende gitarister i dag, Hedvig Mollestad Thomassen på platen. Watch Out Lover har også en bit av Nashville i seg i Keith Urbans og Claire Underwoods steel- og slidegitarist Chad Jeffers.

Watch Out Lover er et popalbum som vanskelig lar seg definere eller plassere, men den tilbyr desto mer i sin oppfinsomme og fryktløse tilnærming til hvordan pop kan høres ut i dag.