FIRE WALK WITH ME presents: DUNDERBEIST

fredag, 5. april 2013 - 21:00
Pris: 
150 kr

Dunderbeist har holdt det gående I 6 år, med like mange albumutgivelser på nakken, samt høyfrekvent turnering. Det norske sekshodede lokomotivet slipper nå sin sjette utgivelse, deres andre utenfor de norske landegrensene i år, og følger opp "Black Arts & Crooked Tails" med et album med stor dybde og skarpere kanter.

“Songs of the buried" fortsetter der hvor forgjengeren endte, men denne gangen er det mørkere, hardere, mer teknisk og progressivt, bade musikalsk og tekstmessig.
Ikke alt som dør blir begravet. Døden er et tilbakevendende tema på dette albumet. Slutten på noe er begynnelsen på noe nytt, med et fokus på overgangsfasene i livet, og de virkelige store begivenhetene som får alt annet til å virke gjennomsiktig og immaterielt.  Det er i skyggene av disse sterke følelsene at mennesket settes på prøve.

Det nye albumet ble, som det forrige, innspilt i Dunderbeists egen grisebinge på Hamar, og mikset av gitarist Fredrik Ryberg. Mastringen ble gjort av amerikanske Alan Douches ( Mastodon, Converge, Kvelertak m.m.), som virkelig igjen har satt sitt preg på sounden, og bidrar til at "songs of the buried"burde bli stående som et mektig  monument i dette plateåret.